Matmeny
Vi serverer alt fra herlige lunsjretter til sjømat, grill og tapas. Nyt et deilig måltid på Oslofjorden!
Bestillingen må senest være inne 8 dager før arrangementet. Alle priser er eks. mva.
Forretter
Jordbær 149,-
Friske jordbær fra lokal leverandør. Serveres i boller.
Grønnsaksanretning | 119,-
Assorterte grønnsaker med 3 typer dipp
Fruktanretning | 119,-
Assorterte frukt anrettet på fat
Fingermat 4 sorter | 339,-
Siu Mai (Dim Sum), kuro, vårruller m/and, blini servert med brie & mangochutney, miniburger, focaccia & aioli, spekemat, varmrøket laks, marinerte oliven:
Allergener: sennep, selleri, skalldyr, bløtdyr. egg, gluten, fisk, soya
Fingermat 6 sorter | 449,-
Fingermat 8 sorter | 559,-
Hovedretter
Rekeaften | 349,-
500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, sitron og brød.
Allergener: egg, gluten, melk
Havets Fristelser | 599,-
Hvitløks marinert scampi, hel kreps i dill, marinerte krepsehaler, skagensalat, reker med skall, hvitvins dampet blåskjell, pastasalat med skaldyr, pestomarinert ørretfilet, sommersalat med friske krydder urter og sesongens garnityr, tre typer sommer dressinger, de lux brød og focaccia.
Allergener: gluten, melk, nøtter, sitronsyre, sesamfrø, fisk, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri, egg
Seafood Deluxe | 668,-
Ferske hånd pillede reker, hvitløks marinert scampi, ½ hummer med sitron, skaldyrsalat med blåskjell, kreps ,reker, hjerteskjell og grønnskjell, varm røket krydderlaks, røkelaks med grønn asparges, pastasalat med skalldyr, krepsehaler i dill, eggerøre, sommersalat med friske krydderurter og sesongens garnityr, 3 typer sommer dressing, de lux brød og focaccia.
Allergener: gluten, melk, nøtter, sitronsyre, sesamfrø, fisk, skalldyr, bløtdyr, egg, hvete
Hovedretter | grill
Grillmeny #1 | 485,-
Urtemarinert kalkunbryst med sommer waldorfsalat, urtestekte poteter, soppsaus og dressing.
Allergener: gluten, melk, selleri, sennep
Grillmeny #2 | 495,-
Grillet 5-spice marinert kyllinglår u/ben, glasert med akacia honning, toppet med frisk mynte og serveres med ris
Allergener: hveteproteiner
Grillmeny #3 | 495,-
Bayer marinert svinenakke med Vestfoldsalat, kryddersmør, sennepsaus, urtestekte poteter, baguetter og smør.
Allergener: egg, gluten, melk, sennep, selleri, sesamfrø, hveteproteiner, soya
Grillmeny #4 | 599,-
Helstekt entrecote, rødvinsmarinert kyllinglår, ølpølse, sommersalat, BBQ. saus, bakt potet, dressinger focaccia og aioli.
Allergener: gluten, melk, sennep, selleri, hveteproteiner, soya
Gryterett | 425,-
Gryterett med valgfri smak:
- Viltgryte med ris, salat, baguetter og smør.
- Biff stroganoff gryte med ris, salat, baguetter og smør.
- Coq au vin med sopp, sjalottløk og hjemmelaget potetpurè.
- Meksikansk bønnegryte (vegetar)
Allergener: gluten, melk, sennep, selleri
Tapas | 589,-
Tapas, forskjellige småretter.
Brød og smør er inkludert til alle koldtbordene
Lunsj
Snitter | 249,-
Tre snitter per person, Håndpillede reker med majones, røket laks med eggerøre og roastbiff med remulade.
Wraps | 199,-
Velg mellom:
- Pulled pork
- Kylling
- Laks
- Vegetar
Allergener: gluten, melk, egg, sesamfrø, fisk
Lunsjbuffet
Lunsjbuffet Exclusive | 485,-
Røket Drammenslaks med eggerøre, marinert XO villreker, røket bøkling, sommersild med løk, pastasalat med saltpotet, bønner og hvitløk, urtestekt kyllingfillet, roastbiff med potetsalat, aspargissalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør.
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter, sennep, sitronsyre, sesamfrø
Spekefat Buffet | 565,-
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, røket flatbiff av hjort, marinert kalkunbryst, vestfold pølse, chorizo, capers med stilk, avocadokrem, flatbrød, rømme, eggerøre, sommersalat, fløtegratinert poteter, ost fra Eiker holtfjell og Camembert fra eiker med glasserte valnøtter og ostekjeks.
Allergener: egg, gluten, melk, sesamfrø.
Koldtbord Executive | 595,-
Varm fiskesuppe med focaccia, Røket Drammenslaks med eggerøre, pestomarinert ørret, varmrøket laks, bakt laks med byggryn og kaperssaus, appelsinmarinert sommerskinke med coleslaw salat, roastbiff med potetsalat, tunfisksalat, waldorfsalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter, sennep, sesamfrø.
Brød og smør er inkludert til alle koldtbordene!
Vegetar
Paella Vegetar | 349,-
Vegetarisk paella med vårløk, chili, tomat og frisk coriander
Allergener: Sennep og Selleri
Vegansk Uba Roll | 349,-
Grillet aubergine, ris, kimchi, syltet rødløk rullet i yaki nori. Serveres med taki taki saus.
Allergener:
Ostepai med brokkolisala | 359,-
Ostepai med brokkolisalat serveres med ristede nøtter og granateple
Allergener:
Dessert
Friske Jordbær | 199,-
Friske jordbær med fløte og sukker.
Dessertmix | 199,-
Brownie, gulrotkake, markoner og sjokolade.
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter
Brownie | 89,-
Brownie sjokolade
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter
Kringle | 79,-
Kringle med eple eller makronfyll.
Allergener: egg, korn, melk, nøtter
Suksessterte | 99,-
Allergener: egg, melk, nøtter
Kaffe | 49,-
Kaffe med påfyll, melk og sukker.
Ostekake | 99,-
Ostekake med jordbærsmak.
Allergener: egg, gluten, melk
Fysen på noe underveis?
Snacks før eller etter middag | 45,-
Diverse utvalg av chips, peanøtter, chillinøtter og saltstenger
Snacks under hele turen | 75,-
Diverse utvalg av chips, peanøtter, chillinøtter og saltstenger
Alle priser er ekslusive MVA.
Slik booker du en seilskute på 1-2-3:
Når dato for turen er landet, er det klart for bestilling av mat og drikke! Ta en titt i matmenyen og drikkemenyen før du bestiller.
Dra på tur! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen ombord. Vi har samlet informasjon om klassiske turpakker her.