Matmeny

Vi serverer alt fra herlige lunsjretter til sjømat, grill og tapas. Nyt et deilig måltid på Oslofjorden!

Bestillingen må senest være inne 8 dager før arrangementet. Alle priser er eks. mva.

Forretter

Jordbær 149,-

Friske jordbær fra lokal leverandør. Serveres i boller.

Grønnsaksanretning | 119,-

Assorterte grønnsaker med 3 typer dipp

Fruktanretning | 119,-

Assorterte frukt anrettet på fat

Fingermat 4 sorter | 339,-

Siu Mai (Dim Sum), kuro, vårruller m/and, blini servert med brie & mangochutney, miniburger, focaccia & aioli, spekemat, varmrøket laks, marinerte oliven:
Allergener: sennep, selleri, skalldyr, bløtdyr. egg, gluten, fisk, soya

Fingermat 6 sorter | 449,-

Fingermat 8 sorter | 559,-

Hovedretter

Rekeaften | 349,-

500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, sitron og brød.
Allergener: egg, gluten, melk

Havets Fristelser | 599,-

Hvitløks marinert scampi, hel kreps i dill, marinerte krepsehaler, skagensalat, reker med skall, hvitvins dampet blåskjell, pastasalat med skaldyr, pestomarinert ørretfilet, sommersalat med friske krydder urter og sesongens garnityr, tre typer sommer dressinger, de lux brød og focaccia.
Allergener: gluten, melk, nøtter, sitronsyre, sesamfrø, fisk, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri, egg

Seafood Deluxe | 668,-

Ferske hånd pillede reker, hvitløks marinert scampi, ½ hummer med sitron, skaldyrsalat med blåskjell, kreps ,reker, hjerteskjell og grønnskjell, varm røket krydderlaks, røkelaks med grønn asparges, pastasalat med skalldyr, krepsehaler i dill, eggerøre, sommersalat med friske krydderurter og sesongens garnityr, 3 typer sommer dressing, de lux brød og focaccia.
Allergener: gluten, melk, nøtter, sitronsyre, sesamfrø, fisk, skalldyr, bløtdyr, egg, hvete

Hovedretter | grill

Grillmeny #1 | 485,-

Urtemarinert kalkunbryst med sommer waldorfsalat, urtestekte poteter, soppsaus og dressing.
Allergener: gluten, melk, selleri, sennep

Grillmeny #2 | 495,-

Grillet 5-spice marinert kyllinglår u/ben, glasert med akacia honning, toppet med frisk mynte og serveres med ris
Allergener: hveteproteiner

Grillmeny #3 | 495,-

Bayer marinert svinenakke med Vestfoldsalat, kryddersmør, sennepsaus, urtestekte poteter, baguetter og smør.
Allergener: egg, gluten, melk, sennep, selleri, sesamfrø, hveteproteiner, soya

Grillmeny #4 | 599,-

Helstekt entrecote, rødvinsmarinert kyllinglår, ølpølse, sommersalat, BBQ. saus, bakt potet, dressinger focaccia og aioli.
Allergener: gluten, melk, sennep, selleri, hveteproteiner, soya

Gryterett | 425,-

Gryterett med valgfri smak:
- Viltgryte med ris, salat, baguetter og smør.
- Biff stroganoff gryte med ris, salat, baguetter og smør.
- Coq au vin med sopp, sjalottløk og hjemmelaget potetpurè.
- Meksikansk bønnegryte (vegetar)
Allergener: gluten, melk, sennep, selleri

Tapas | 589,-

Tapas, forskjellige småretter.

Brød og smør er inkludert til alle koldtbordene

Lunsj

Snitter | 249,-

Tre snitter per person, Håndpillede reker med majones, røket laks med eggerøre og roastbiff med remulade.

Wraps | 199,-

Velg mellom:
- Pulled pork
- Kylling
- Laks
- Vegetar
Allergener: gluten, melk,  egg,  sesamfrø, fisk

Lunsjbuffet

Lunsjbuffet Exclusive | 485,-

Røket Drammenslaks med eggerøre, marinert XO villreker, røket bøkling, sommersild med løk, pastasalat med saltpotet, bønner og hvitløk, urtestekt kyllingfillet, roastbiff med potetsalat, aspargissalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør.

Allergener: egg, gluten, melk, nøtter, sennep, sitronsyre, sesamfrø

Spekefat Buffet | 565,-

Spekeskinke, fenalår, morrpølse, røket flatbiff av hjort, marinert kalkunbryst, vestfold pølse, chorizo, capers med stilk, avocadokrem, flatbrød, rømme, eggerøre, sommersalat, fløtegratinert poteter, ost fra Eiker holtfjell og Camembert fra eiker med glasserte valnøtter og ostekjeks.
Allergener: egg, gluten, melk, sesamfrø.

Koldtbord Executive | 595,-

Varm fiskesuppe med focaccia, Røket Drammenslaks med eggerøre, pestomarinert ørret, varmrøket laks, bakt laks med byggryn og kaperssaus, appelsinmarinert sommerskinke med coleslaw salat, roastbiff med potetsalat, tunfisksalat, waldorfsalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter, sennep, sesamfrø.

Brød og smør er inkludert til alle koldtbordene!

Vegetar

Paella Vegetar | 349,-

Vegetarisk paella med vårløk, chili, tomat og frisk coriander
Allergener: Sennep og Selleri

Vegansk Uba Roll | 349,-

Grillet aubergine, ris, kimchi, syltet rødløk rullet i yaki nori. Serveres med taki taki saus.
Allergener:

Ostepai med brokkolisala | 359,-

Ostepai med brokkolisalat serveres med ristede nøtter og granateple
Allergener:

Dessert

Friske Jordbær | 199,-

Friske jordbær med fløte og sukker.

Dessertmix | 199,-

Brownie, gulrotkake, markoner og sjokolade.
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter

Brownie | 89,-

Brownie sjokolade
Allergener: egg, gluten, melk, nøtter

Kringle | 79,-

Kringle med eple eller makronfyll.
Allergener: egg, korn, melk, nøtter

Suksessterte | 99,-

Allergener: egg, melk, nøtter

Kaffe | 49,-

Kaffe med påfyll, melk og sukker.

Ostekake | 99,-

Ostekake med jordbærsmak.
Allergener: egg, gluten, melk

Fysen på noe underveis?

Snacks før eller etter middag | 45,-

Diverse utvalg av chips, peanøtter, chillinøtter og saltstenger

Snacks under hele turen | 75,-

Diverse utvalg av chips, peanøtter, chillinøtter og saltstenger

Alle priser er ekslusive MVA.

Slik booker du en seilskute på 1-2-3:

Send oss aktuelle datoer og antall passasjerer, så sender vi et uforpliktende pristilbud. Priser og betingelser finner du her.

Når dato for turen er landet, er det klart for bestilling av mat og drikke! Ta en titt i matmenyen og drikkemenyen før du bestiller.

Dra på tur! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen ombord. Vi har samlet informasjon om klassiske turpakker her.